Gratis verzending vanaf 50

Gratis verzending vanaf 50,-

Blaasinstrumenten onderhoud

Blaasinstrumenten onderhoud

Altijd 2 jaar garantie

Altijd 2 jaar garantie

Voor 17.00u besteld volgende dag in huis

Voor 16.00u besteld volgende dag in huis

Open Dag bij Dal Segno MuziekhandelBeste muzikant en muziekliefhebber,

Graag nodigen wij u uit voor de feestelijke heropening van onze showroom op Zaterdag 21 oktober. Tijdens deze dag kunt u verschillende workshops, gegeven door top-instrumentalisten, geheel gratis bijwonen. Zo zijn er workshops trompet, panfluit, dwarsfluit, voor kinderen is er een speciale workshop en blokfluitvereniging UNO uit Sliedrecht laat in een kort concertje de blokfluit horen. Tot slot is er een concert door Yavin Groenewegen & Friends!

Extra kortingen tot wel 30%

Het spreekt voor zich dat wij deze heropening extra ondersteunen met speciale aanbiedingen op instrumenten uit ons assortiment. Er is een groot aantal instrumenten geselecteerd waarop u een interessante extra korting kunt verwachten. Tevens zijn er diverse demo instrumenten die tegen extra scherpe prijzen zullen worden aangeboden.

Speciale inruilacties

Wilt u een instrument inruilen? Ook dat kan! Op 21 Oktober kunt u een extra hoge inruilprijs bij aanschaf van een nieuw instrument verwachten. Het belooft een fantastische opening te worden. Wij zien u graag op 21 oktober tijdens de opening van onze nieuwe showroom!

Schrijf in voor de workshops en maak kans op een gratis instrument!

Er zullen gedurende de dag diverse workshops van top-instrumentalisten worden georganiseerd. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende workshops en tijden. Om de deelname aan de workshops in kaart te brengen vragen wij u om zich via onderstaande formulier aan te melden voor een of meerdere workshops.


Iedereen die zich inschrijft voor de workshops maakt tijdens de Open Dag kans op een gratis Bach trompet, een dwarsfluit of mondharmonica. De winnaars zullen op 21 oktober om 19:00u bekend worden gemaakt. Reden te meer om u vandaag nog in te schrijven voor deze unieke dag!

Muziekcentrum Forte laat kinderen kennis maken met verschillende muziekinstrumenten. Tijdens de workshop wordt met elkaar muziek gemaakt!


Trompettist Rik Mol speelt op Yamaha tijdens de Open Dag. In de workshop behandelt hij een aantal interessante thema's voor alle trompettisten.

Ton Jansen is een van Nederlands' beste panfluit bouwers. Tijdens de workshop vertelt hij meer over de bouw van zijn instrumenten.

Marjolein de Wit verzorgt als top-fluitiste regelmatig workshops en clinics. Tijdens deze workshop vertelt ze meer over toonvorming. Marjolein demonstreert op Azumi fluiten.


Deze algemene workshop op Bach trompet is geschikt voor iedere trompettist! Diverse onderwerpen komen aan bod om je instrument nog beter te beheersen.

Yavin Groenewegen geeft een speciaal concert samen met een aantal gastmuzikanten. Het belooft een uniek concert te worden. Bestel hier uw entreekaarten >>


Gratis verzending vanaf 50

Gratis verzending vanaf 50,-

Blaasinstrumenten onderhoud

Blaasinstrumenten onderhoud

Altijd 2 jaar garantie

Altijd 2 jaar garantie

Voor 17.00u besteld volgende dag in huis

Voor 16.00u besteld volgende dag in huis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief