Gratis verzending vanaf 50

Gratis verzending vanaf 50,-

Blaasinstrumenten onderhoud

Blaasinstrumenten onderhoud

Altijd 2 jaar garantie

Altijd 2 jaar garantie

Voor 17.00u besteld volgende dag in huis

Voor 16.00u besteld volgende dag in huis

Vanguard V13 Condensator Microfoon

De Vanguard V13 is een buizen condensator microfoon met een groot diafragma.  De microfoon is ontworpen door experts. Bij het ontwerpen hebben ze een vintage microfoon gemaakt met toch de moderne mogelijkheden. Na uitgebreid testen en luisteren door technici van wereldklasse, is de V13 een hele mooie microfoon die veel vintage of moderne microfoons overtreft. De Microfoon is zeer geschikt voor opnames met blaasinstrumenten.

Vanguard V13 Condensator MicrofoonBelangrijke eigenschappen:

 • Type microfoon: Condensator
 • Capsule-afmeting: 1,34 "/ 34 mm (dubbele capsule)
 • Diafragma-afmeting: 1,04 "/ 26,4 mm
 • Capsule Diafragma Dikte: 3μm
 • Elektronicatype: Buizen, transformer-coupled output
 • Output Impedance: 200Ω
 • Max SPL: 134dB (144dB met pad)
 • Frequentiebereik: 20Hz-20000Hz
 • Equivalent Noise Level: 13 dB (A-gewogen)
 • S/N Ratio: 82dB (referentie 1Pa A-gewogen)
 • Gevoeligheid: -35dBV
 • Output Conector: Male XLR 7-pins verguld
 • High-Pass / Roll off-Switch: 125Hz (6dB / octaaf)
 • Attenuation / Pad Switch: -10dB
 • Afwerking: gepolijste nikkel versiering / hoog glans Pinot Noir
 • Gewicht (microfoon):  0.48kg
 • Afmetingen (microfoon): 208 mm lang, 50,5 mm diameter
 • Voeding: 110-240V

Performance

Vanguard heeft de V13 ontworpen met het karakter van de iconische vintage buizen microfoons, terwijl ze ook gebruik maken van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat elke nuance en detail van de uitvoering natuurgetrouw wordt vastgelegd. Ze hebben de V13 specifiek ontworpen met warme, volle lage klanken, een nauwkeurig en gedetailleerd middenbereik en een boterachtig glad high-end. Het resultaat is een microfoon die warmte met duidelijkheid, diepte met details en karakter verenigt met precisie.

De V13 is bijzonder vergevingsgezind als het gaat om vocale stijl en timbre. Vaak past een bepaalde microfoon het best bij een bepaald stemgeluid, maar de V13 kan veel verschillende stemgeluiden goed vertolken. Hij is getest met zowel vrouwelijke als mannelijke vocalisten en instrumentalisten. Vergeleken met andere merken kwam de V13 nagenoeg altijd als beste uit het vergelijk.

Een belangrijk doel bij het ontwerp van de V13 was het handhaven van een laag ruisniveau - geen geringe prestatie bij het werken met buizen circuits. In tests met verschillende Europese microfoons van €5000, had de V13 de laagste ruis vloer met een aanzienlijke marge.

Na honderden uren luisteren en testen van tientallen ontwerp varianten met ingenieurs van wereldklasse, is de V13 een microfoon van topkwaliteit met een ongelooflijk lage ruis vloer. Dit is echt een professionele microfoon van wereldklasse.

Design

De VANGUARD V13 verschilt sterk van andere microfoons in zijn prijsklasse. Hij is ontworpen en nauwkeurig gebouwd in gelimiteerde hoeveelheden volgens "compromisloze" normen.

Esthetisch gezien is de precisie-bewerkte koperen behuizing bekleed met het kenmerkende Pinot Noir, afgewerkt met een diepe, glanzende glans, geaccentueerd door gepolijste nikkelen elementen en een precisie gegoten Vanguard-embleem. In de achterkant van de microfoon is een koelventilator geplaatst om de levensduur van de buis te verlengen. Het serienummer van uw V13 is op de onderkant van de microfoon gegraveerd.

Kwaliteit

De Vanguard V13 is ontworpen in de VS en ondergaat zijn eindmontage in het zonnige zuiden van Californië. Er wordt een 100% kwaliteitscontrole uitgevoerd op elke microfoon afzonderlijk. Hij ondergaat een reeks strenge audio- en visuele tests voordat deze met de hand wordt verpakt.

Elk onderdeel van de V13 is ontworpen om 'een leven lang' mee te gaan. Waar mogelijk werden componenten opnieuw ontworpen. De deep-cycle cryogene behandeling verbetert de levensduur en prestaties van gevoelige elektronische componenten. Messing, staal, aluminium en zink maken deel uit van de heavy-duty constructie. Elke Vanguard-microfoon wordt geleverd met vijf jaar garantie.

Shockmount

Wanneer je een V13 koopt, krijg je ook een VLSM Heavy-Duty Shockmount. Deze shockmount heeft een opvallend ander uiterlijk dan standaard spider-achtige shockmounts. Hij heeft een open front waardoor je de microfoon dichter bij het instrument of zanger kunt plaatsen. Deze shockmount is ontworpen voor elke microfoon met M22x1 schroefdraad, dus je kunt het ook gebruiken met microfoons van andere merken met gelijke afmetingen.

Externe voeding

De V13 wordt ook geleverd met de PS-13-voeding, waarmee u elk van de negen beschikbare polaire patronen op uw microfoon kunt selecteren. Ga te experimenteren met de verschillende polaire patronen, omdat elk het karakter en de frequentierespons van de microfoon verandert. De PS-13 kan wereldwijd werken op 110-240V-stopcontacten via een schakelaar aan de achterkant van de voeding.

Wanneer u de V13 niet gebruikt, moet deze in de gevoerde grenen kist worden opgeborgen. De zwarte aluminium vergrendelingsdraagtas met de V13 houdt uw microfoon, kabels en voeding op één plaats en bevat een gleuf voor een reserve vacuümbuis. 12AX7, 12AT7 en 12AY7 soorten buizen werken met de V13-microfoon. Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vanguard V13 Condensator Microfoon

 • Merk: Vanguard
 • Model: V13
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €879,00

 • Excl. BTW: €726,45

Gerelateerde producten

Stagg Clip-on Microfoon SIM20

Stagg Clip-on Microfoon SIM20

Stagg Clip-on Microfoon SIM20Een flexibele, volledig verstelbare zwanenhals microfoon, ontworpen voo..

€212,85 Excl. BTW: €175,91

Vanguard V4 Condensator Microfoon

Vanguard V4 Condensator Microfoon

Vanguard Condensator Microfoon V4De Vanguard V4 is een Multi-Pattern FET-condensator microfoon met e..

€449,00 Excl. BTW: €371,07

SD Systems Microfoon Compact Wireless Systems LDM94W

SD Systems Microfoon Compact Wireless Systems LDM94W

SD Systems Microfoon Compact Wireless Systems LDM94W Het SDS-Compact Wireless systeem bevat een ..

€1.275,00 Excl. BTW: €1.053,72

SD Systems FX1 Microfoon voor Fluit

SD Systems FX1 Microfoon voor Fluit

SD Systems FX1 Microfoon voor Fluit De SD Systems FX1 microfoon is gemaakt voor het uitverste..

€269,00 Excl. BTW: €222,31

Tags: Vanguard, Condensator, Microfoon, V13


Gratis verzending vanaf 50

Gratis verzending vanaf 50,-

Blaasinstrumenten onderhoud

Blaasinstrumenten onderhoud

Altijd 2 jaar garantie

Altijd 2 jaar garantie

Voor 17.00u besteld volgende dag in huis

Voor 16.00u besteld volgende dag in huis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief